elő a futócipőkkel

2018.09.26. 15:00

Szombaton ismét együtt futhatunk

A korábbi évek szép hagyományát követve szeptember 29-én, szombaton délelőtt ismét megrendezik a Fut a város névre hallgató közösségi futást, amelyre minden mozogni vágyó polgárt várnak.

Szabó Szabolcs

A Dunaújváros önkormányzata, a helyi Tourinform, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség összefogásával jelentkező sportos eseményen két távra is várják a futókat. Az A jelzésű távon 1,5 kilométert kell teljesíteniük a résztvevőknek. A főként óvodások, iskolások és családok számára kiírt kocogás délelőtt 10 órakor rajtol majd a Városháza térről.

Örömfutásra hívnak
Fotó: Dunaújvárosi Hírlap

A remélhetően népes menet a Dózsa György út, a Bartók Béla utca, a Kossuth Lajos utca, valamint a kis Vasmű út érintésével ér majd vissza a város főterére. Az aktív futók, sportolók számára egy 3 kilométeres távot hirdettek meg a szervezől. A B jelzésű futam 10.30-kor indul a Városháza térről. Az útvonal: Városháza tér – Dózsa György út, Bartók Béla utca – Május 1. utca – Ady Endre utca – Kohász utca – kis Vasmű út – Városháza tér. A közösségi futáson a részvétel díjmentes. A Városháza téren további számos kiegészítő programmal is várják majd az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában