együtt sportolnak

2018.09.26. 11:00

Európai Diáksport Napja lesz Pusztaszabolcson

Az idei évben a Pusztaszabolcsi József Attila általános iskola is csatlakozott a magyar kezdeményezésű diáksport naphoz.

duol.hu

Pusztaszabolcs Város Önkormányzata honlapjának tájékoztatása szerint a harmadik éve az Európai Diáksport Napjaként ismert rendezvényt szeptember utolsó péntekjén rendezik, így ebben az évben 28-án, pénteken, idén Pusztaszabolcs is részt vesz a programon. Az idén már 30 ország, több mint kétmillió diákja sportol ugyanebben az időben. Mindenhol mindenki lefut 2018 m-t és sportol 120 percen át.

Pusztaszabolcson 10 órakor közös, zenés gimnasztikai bemelegítés lesz tíz percben, majd kezdődik a futás a Mátyás király utca – Dobó utca – Ady Endre utca – József Attila utca – Mátyás király utca útvonalon. Utána három helyszínen fesztivál jellegűen sportolnak a diákok. Minden évfolyam eljut mindhárom helyszínre és kipróbálhatja magát a sokféle lehetőségben. (Tornaterem, iskolaudvar, aszfaltos pálya).

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában