nem csak nevet vált

2018.08.08. 13:00

Szabó Magda nevét viseli majd a dunaújvárosi Szilágyi Iskola

2018. 09. 01-től a Dunaújvárosi Tankerületi Központ átadja fenntartói és működtetői jogát a Halásztelki Református Egyházközségnek.

duol.hu

Az iskola csatlakozik a Bocskai István Református Oktatási Központhoz. A tantestület döntése alapján az iskola felveszi Szabó Magda Kossuth-díjas író, költő, műfordító nevét.

2018. szeptember 1-től Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézménye lesz a hivatalos neve a Szilágyinak.

Célunk és feladatunk, hogy imádsággal, igényes nevelő-oktató munkával, a magyar református iskolák hagyományainak, a keresztyén közösség nevelőerejének, a legfejlettebb tudományos és technikai eredményeknek-eszközöknek, valamint a családokkal és a gyülekezetekkel kiépített gyümölcsöző kapcsolatoknak a felhasználásával a lehető legtöbbet tegyük meg azért, hogy minden növendékünk fel tudja mutatni azokat a képességeit, amelyeket csak ő maga kapott a Teremtőjétől. – Fogalmazta meg Farkas Márta a tagintézmény vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában