Még várják a felajánlásokat

2018.07.31. 12:55

Rászoruló családok számára gyűjt ezen nyáron is az Útkeresés

Fontos célt képvisel az Útkeresés Segítő Szolgálat által kezdeményezett jótékonysági akció. Tanszereket gyűjtenek a rászoruló családok számára.

duol.hu

Fotó: Archív

Az Útkeresés az alábbi felhívást küldte lapunknak még a nyár elején. A felhívásra már eddig is sokan reagáltak, de a szervezők bíznak abban, hogy a következő hetekben is sokan csatlakoznak majd az akcióhoz, hiszen számos családnak komoly anyagi megpróbáltatás az iskolakezdés: „Kérjük, aki tud, segítsen nekünk, családjainknak ebben.

A következő hetekben is várják a felajánlásokat Fotó: Archív

Hagyományainkhoz híven, az idei évben is tanszerakciót szervezünk, amelyre várjuk a lakosság felajánlásait. Nagy segítséget jelentenek a rászoruló családoknak a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskák, iskolaszerek (füzetek, borítók, ceruzák, tollak, színesek, körző és vonalzó), ünneplő- és tornaruhák, valamint cipők. A felajánlásokat az Útkeresés Segítő Szolgálat, Jókai Mór u. 19. sz. alatt található épületében lehet leadni, nyitvatartási időben. Hétfőn 8–16, szerdán 8–18, csütörtök 8–16, pénteken 8–15.30 óráig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában