„játssz szépen”

2018.07.10. 20:00

Mini VB Dunaújvárosban – újabb bajnokság indul

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a dunaújvárosi Decathlon Sportáruház közös szervezésében kerül első alkalommal megrendezésre a 3x3 Joga Bonito elnevezésű kispályás kupa.

duol.hu

A játék lényege, hogy 3 fős csapatok mérkőznek meg egymással, kisméretű pályán kisméretű kapura. Minden mérkőzés maximálisan 12 perces, ha ezután döntetlen az állás, az első gólig tart az összecsapás. Kapus nincs, ha az oldalvonalnál és az alapvonalnál kimegy a labda, berúgással kell játékba hozni – maximum 1 cserejátékos van, akit csak egy gól után lehet becserélni.

A Joga a portugál „Joga Bonito” kifejezésből származik, jelentése „játssz szépen”. A szövetség és az áruház a VB-re való tekintettel indította útjára a kupát, melyen minden nevezett csapat egy-egy, az oroszországi világbajnokságon résztvevő együttest fog képviselni. A nevezett csapatok a szövetségtől feliratozott mezpólót az áruháztól pedig ajándéklabdát kapnak a nevezésükkor.

A kupára a DLSZ 10 csapat nevezését fogadta el, akiket két ötös csoportba sorsoltak ki!

I. MINI VB FOCI – CSOPORTBEOSZTÁSOK

A CSOPORT

B CSOPORT

1.

URUGUAY

1.

SPANYOLORSZÁG

2.

PORTUGÁLIA

2.

MEXIKÓ

3.

KOLUMIBIA

3.

ARGENTINA

4.

NÉMETORSZÁG

4.

IZLAND

5.

BELGIUM

5.

BRAZÍLIA

fotó: DH/Archív

Esemény ideje:

2018. július 14. szombat 09.00 órai kezdéssel a Dunaújvárosi Decathlon Áruház Sportpályáján.

Dudar Katalin (a DLSZ rendezvényszervezője): A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és a Decathlon Sportáruház közösen rendezi meg az első amatőr MINI VB-t! Ha te is VB-lázban égsz, jelentkezz, 3 fős (+1 fő csere) csapatoddal válassz egy országot, akit képviselsz és focizz egy jót július 14-én a Decathlon Dunaújváros Áruház előtti téren. Minden csapat ajándék mezt és labdát kap, a dobogós helyezést elért csapatok külön jutalomban is részesülnek. Várunk mindenkit sok szeretettel, de vajon idén ki lesz a Világbajnok Dunaújvárosban!

Mini VB Foci kupa díjazása

​1. hely: VB vándorserleg + kupa + díszoklevél + érem + 4 darab 4.000,- forint értékű ajándékutalvány

2. hely: kupa + díszoklevél + érem

3. hely: kupa + díszoklevél + érem

Legjobb játékos: díszserleg + díszoklevél + Decathlon Sportfelszerelés

Gólkirály: díszserleg + díszoklevél + Decathlon Sportfelszerelés

DLSZ+: díszserleg + díszoklevél + Decathlon Sportfelszerelés

A Nap Pillanata: díszserleg + díszoklevél + Decathlon Sportfelszerelés

Mini VB Foci kupa ajándéka:

Minden nevezett csapat az általa kiválasztott Nemzeti csapat színű és feliratú pólót kap ajándékba a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségtől

Minden nevezett csapat 1 darab Kipsta márkájú labdát kap ajándékba a Decathlon Áruháztól

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában