Számos nyugdíjasklub volt jelen a programon

2018.07.11. 08:00

Idén is siker volt a Margaréta Találkozó Perkátán

Immár hetedik alkalommal szervezték meg a hangulatos nyugdíjas- találkozót Perkátán.

Horváth Dóra

Július 7-én szervezte meg hetedik alkalommal a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre a Margaréta Találkozó elnevezésű programját.

Az eseménynek az idei évben is a Szeretet és a Barátság szavak voltak a mottói, így várták ugyanis vendégeiket az egyesület tagjai, akik Besnyőről, Beloianniszból, Dunaújvárosból, Ercsiből és Pusztaszabolcsról érkeztek Perkátára, a faluházba. A 17 órakor kezdődő délutánt dr. Nagy Andrásné, a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének elnöke nyitotta meg, köszöntő beszédével.

Dr. Nagy Andrásné a színpadon köszönti a nyugdíjasklubok vezetőit és a rendezvény támogatóit. Fotó: Horváth Dóra

– Boldogsággal tölt el minket minden évben, hogy itt vagytok velünk – üdvözölte a vendégeket nagylelkűen, majd a nyugdíjasklubok vezetőit és a rendezvény támogatóit szólította a színpadra, hogy megköszönje jelenlétüket, segítségüket.

Dr. Nagy Andrásnét követően elsőként a perkátai Népművészeti foglalkozás Kankalin Néptánccsoportjának tagjai mutatkoztak be, mezőföldi táncokkal. Őket a besnyői néptáncos csapat követte, akik szintén remek produkcióval álltak a közönség elé, majd zárásként a Perkátai Nyugdíjasok Baráti Körének tagjai bajortánc- koreográfiát adtak elő nagy sikerrel.

A Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre bajor tánccal készült a Margaréta Találkozóra. Fotó: Horváth Dóra

A tagok kivették részüket a szervezésből

– Mivel mi is járunk a barátaink rendezvényeire, ilyenkor látjuk vendégül őket viszont. A kellemes, együtt eltöltött idő, a barátság és a szeretet jellemzi ezt a programunkat – mondta Dr. Nagy Andrásné a rendezvényről, aki még hozzátette azt is, hogy az egyesület tagjai mindig kiveszik a részüket a szervezési feladatokból.

Az esti program kellemes hangulatban telt, s 11 órakor mindenki úgy kelt útra, hogy legközelebb is szívesen látogatnak el perkátai barátaikhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában