vágányzári információk

2018.06.13. 18:26

Módosított menetrend és vonatpótló buszok – Dunaújvárost is érinti

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. június 16-tól 2018. december 8-ig Kelenföld –Érd felső állomások között végzett pályakarbantartási munkálatokat végeznek.

duol.hu

Forrás: Shutterstock

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. június 16-tól 2018. augusztus 22-ig Kelenföld –Érd felsőállomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Székesfehérvár és a Budapest – Pusztaszabolcs vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A kizárásra kerülő Kelenföld-Érd felső szakaszon fekvő megállóhelyek a módosuló 700-as jelzésű VOLÁNBUSZ járattal közelíthetők meg. A 700-as vonalcsoport menetrendje kibővül, egyes járatok útvonala ideiglenesen Budafokig meghosszabbításra kerül. A járatok összeköttetést teremtenek Érd alsó, Érd felső, Érdliget és Budatétény vasútállomások között. Az óránként közlekedő pusztaszabolcsi vonatokra Érd felsőn biztosítanak csatlakozást.

A módosított menetrendről ide kattintva tájékozódhat!

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2018. június 16-tól 2018. december 8-ig Kelenföld –Érd felsőállomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Dunaújváros – Cece – Simontornya állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sötétített alappal megjelölt menetrend szerint.

Az autóbuszok Előszálláson át közlekednek és Nagykarácsonyi út amh-en is megállnak!

A módosított menetrendről ide kattintva tájékozódhat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában