az előd nyugdíjba vonult

2018.05.09. 15:30

Új főnővére lett a Szent Pantaleon Kórház szülész-nőgyógyász osztályának

A szülészet-nőgyógyászati osztály főnővérének nyugdíjba vonulás miatt, új munkatárs kapott megbízást az osztályvezető főnővéri teendők ellátására.

Pantaleon.hu

Elődje Molnár Rozália 2002-től látta el a szülészet-nőgyógyászati osztály főnővéri feladatait. A kolléganő 1978-ban végzett általános ápoló és asszisztensként Budapesten, majd elhelyezkedett kórházunk szülészet-nőgyógyászati osztályán. 1980-ban szülésznői, majd 1989-ben felnőtt szakápolói végzettséget szerzett. 2006-ban a Pécsi Tudományegyetemen diplomás ápolóként végzett. Munkába állása kezdetén kitűnt szorgalmával, megalapozott szakmai tudásával, határozott egyéniségével, következetességével és pontosságával. A közösség ügyei iránti érzékenysége folytán, rövid időn belül a szakdolgozók érdekeinek lelkes képviselőjévé és szószólójává vált. Osztályvezető főnővéri feladatait nagy hozzáértéssel, körültekintéssel és az osztályon dolgozók megelégedésére látta el, mely munkája elismeréseként 2015-ben Szent Pantaleon Emlékéremben részesült.

Molnár Rozália fotó: Pantaleon.hu

A szülészet-nőgyógyászati osztály főnővéri feladatainak ellátásával újonnan megbízott Klauzné Bozor Zsuzsanna középiskolai tanulmányait követően 1994-ben kezdett dolgozni pszichiátriai osztályunkon általános asszisztensként, majd „E” kategóriás ápolói képesítést szerzett. 2014-től a szülészet-nőgyógyászati osztályra került, mint általános asszisztens. 2016-ban diplomás ápolóként végzett a Semmelweis Egyetemen, majd ugyanettől az évtől szülésznői munkakörben folytatta munkáját. Hamar elsajátította a szülészet-nőgyógyászati osztály specifikus munkafolyamatait, rátermettsége, lojalitása és szorgalma alapján kapott megbízást az osztályvezető főnővéri teendők végzésére.

Klauzné Bozor Zsuzsanna fotó: Pantaleon.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában