mozgásra fel!

2018.05.26. 12:00

Újra lesz bringatúra Dunaföldvár és Bölcske között

Ismét nevezhetnek a hobbi kerékpározás kedvelői a Dunaföldvár–Bölcske bringatúrára, amelyet június 10- én rendeznek meg immár kilencedik alkalommal.

L. Mészáros Irma

Tavaly csaknem ötszázan tették meg a Dunaföldvár–Bölcske–Dunaföldvár távot Fotó: LMI/DH

Az idén a földvári sportpályán lesz a gyülekező reggel 8 órától, s bemelegítés után tíz órakor indul a csapat a bölcskei Szent András kastélyig, majd némi pihenő és frissítő után onnan vissza a kiindulópontra. A hagyományok szerint egész délután büfé és családi programok – légvár kicsiknek, nagyoknak, rodeóbika, buborékfoci, kispályás foci, egészségügyi, kézművessátor és tombola várja a résztvevőket. A távot teljesítők közt pólókat és fődíjként három darab kerékpárt sorsolnak ki. A bringatúrára nevezni a helyszínen, vagy május 25-től az AB-Roncs Bringaboltban (Dunaföldvár, Paksi út 133.) lehet.

Tavaly csaknem ötszázan tették
meg a Dunaföldvár–Bölcske–Dunaföldvár
távot Fotó: LMI/DH

 

Nevezési díj nincs. Sok egyéni vállalkozó, cég, egyesület és civil szervezet támogatásával szerveződik a program, de további támogatók felajánlásait is várják. A Dunaföldvár–Bölcske bringatúrát nem versenynek, inkább kellemes közösségi, családi programnak indította el 2010-ben az ötletgazda- főszervező Holler Ferenc, a Holler UNFC vezetője. Várják családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek jelentkezését, hogy töltsék együtt ezt a napot – mozgással, közösségi játékokkal. Az elmúlt évi bringatúrára csaknem ötszázan neveztek, nem csak Dunaföldvárról, de a környékbeli településekről, sőt messzebbről is érkeztek résztvevők. A szervezők bíznak benne, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rendezvény sikere folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában