beszámoló

2018.04.21. 11:30

Hangulatjelentés a Szalki-szigetről – videóval

A Szalki-sziget (különösen nyáron) Dunaújváros egyik legkedveltebb helye. Ez nem csoda, hiszen ott a vízpart, strandfoci, illetve strandröpi pálya. Mi kell még?

duol.hu

Az időjárási tényezőket figyelembe véve az első igazán tavaszi-nyári hét áll mögöttünk. Bár a vakációra még szűk két hónapot várniuk kell a diákoknak, sokan már most is ellátogattak a Szalki-szigetre.

A Pentelei Molnár János Szakképző Iskola egyik osztálya csapatépítő gyanánt ellátogatott a szigetre, és egy egész napon keresztül sütöttek, főztek beszélgettek, egyszóval jól érezték magukat, erről a kép is tanúskodik.

fotó: duol.hu

A sütés-főzésen kívül, a Szalki-szigeten lehetőség van, az aktív kikapcsolódásra, az itt található strandröplabda, illetve strandlabdarúgó-pályáknak köszönhetően.

A Dunának köszönhetően pedig lehetőség van – ha fürdőzésre egyelőre nem is – horgászatra. Ott jártunkkor csaknem egy tucatnyian lógatták a botot több-kevesebb sikerrel. Az alábbi videóban Papp Tibor mondja el tapasztalatait a Szalki-szigeti horgászattal kapcsolatban.

Ahogyan az a fenti összeállításból is kiderül a Szalki-sziget rengeteg lehetőséget biztosít a kikapcsolódni vágyóknak. Biztosak lehetünk abban, hogy a nyár felé közeledve egyre többen fognak ellátogatni a szigetre, és élni ezekkel.

A nyár folyamán pedig néhány városi nagy-rendezvényt is tartanak majd, amelyek tovább pezsdítik a sziget életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában