megcélozni az ezerötszázat

2018.03.18. 12:00

Látványos tojásfát díszítenek Dunaföldváron

Álljon húsvétra egy szép tojásfa Dunaföldvár központjában! Ezzel a kezdeményezéssel szólította meg ismerőseit, az óvodásokat, iskolásokat, családokat a dunaföldvári palacsintasütés Guinness-rekord-állítás ötletgazdája, Horváth Irén.

L. Mészáros Irma

Most egy látványos tojásfa feldíszítésével szeretné megmozgatni a városlakókat és a környékbelieket. A nemrégiben elindult gyűjtés eredményeként mostanra csaknem négyszáz hímes, festett tojás jött össze. Jó lenne megcélozni az 1500-at – mondja Ircsi lelkesen.

A városközpontban a Béke tér, valamint a Rákóczi utca sarkán álló szép hársfát szemelte ki, amelyet március 23-án délután 2 órakor kezdenének díszíteni.

Bármilyen technikával készülhet a tojás díszítése, lehet kifújt, festett és műanyag, de akár papírtojás is, amelyeket az Ircsi Papírboltban (Kossuth Lajos utca 5.) vagy a külvégi iskolában Kutiné Péter Ilona tanítónőnél lehet leadni.

Várják a tojásokat lelkes kisgyermekes családoktól, civil szervezetek tagjaitól, továbbá osztályoktól, csoportoktól, idős és fiatal városlakóktól egyaránt. Kérik, járuljanak hozzá ehhez a hangulatos közösségi akcióhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában