Pályázati lehetőségek, élhető város, orientáció

2018.03.28. 11:30

Foglalkoztatási fórumot tartottak a helyi iparkamarában

A város önkormányzata és konzorciumi partnere, a Fejér Megyei Kormányhivatal a „DUNA-MUNKA TOP – Helyi foglalkoztatási együttműködések Dunaújvárosban és járási területén” projekt keretében foglalkoztatási fórumot tartott tegnap a Kereskedelmi és Iparkamara nagytermében.

Balla Tibor

Kézy Béla az élhető, Tehetségbarát Város megvalósításáról osztotta meg gondolatait Fotók: Hankusz Kálmán/DH

A fórummal egybekötve tartották a Dunaújvárosi Járási Foglalkoztatási Paktum ülését is, amelynek célja, hogy elősegítsék a térség foglalkoztatási helyzetének fejlődését.

A foglalkoztatási rendezvény első napirendi pontjaként Gerzsényi Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkaerő-piaci Programok Főosztályának tervezési referense tartott előadást a foglalkoztatást elősegítő és munkahelyi képzést támogató programokról.

Kézy Béla az élhető, Tehetségbarát Város megvalósításáról osztotta meg gondolatait
Fotók: Hankusz Kálmán/DH

Tehetségbarát Város címmel Kézy Béla osztotta meg gondolatait. Ő a nyíregyházi Megakom Stratégiai Tanácsadó Iroda Kft. ügyvezetője, amely közel 20 éve segíti partnereit európai uniós fejlesztési programok és projektek magas színvonalú előkészítésében és eredményes megvalósításában, és kiemelt szolgáltatási területük a városfejlesztési tanácsadás.

Pályaorientáció a Dunaújvárosi Szakképzési Centrumban ezzel a címmel tartott előadást Péli András, a DSZC szakmai főigazgató-helyettese. Hogyan jelenik meg az egészségnevelésben a pályaorientáció? Erre a kérdésre kereste a választ prezentációjában Klein­né Németh Judit, az Egészségmegőrzési Központ intézményvezetője.

Tóth-Lukács Rita a foglalkoztatási osztály tevékenységéről beszélt

Tóth-Lukács Rita, FMKH DJH Foglalkoztatási Osztályának munkatársa az osztály pályaorientációs tevékenységéről számolt be.

A rendezvény végén a Foglalkoztatási Fórum és Paktum, az Irányító Csoport és a Paktumiroda évi munkatervét és költségvetését fogadta el a tagság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában