2018.03.28. 15:00
Tudod mi az a báránysüti? Így készítheted el húsvétra!
A Húsvéti Ünnepeknek már nem csak a nyúl a jellegzetes állata. Ide sorolhatjuk már a csibéket és a bárányokat is.
Fotó: mindmegette.hu
A bárány formájú süti remek vendégváró édesség is lehet.
HOZZÁVALÓK
ELKÉSZÍTÉS
Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet. A tojásfehérjét habbá verjük, és szép lassan a tésztához keverjük. Kivajazott, kilisztezett formába öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük.
A fekete bárányhoz a margarint és a cukrot összefőzzük, hozzáadjuk a kakaóport, majd rákenjük a bárányra, végül megforgatjuk a csokidarában.
A fehér bárányhoz a margarint, a porcukrot és a sütőrumot krémesre keverjük, majd rákenjük a bárányra, végül megforgatjuk a kókuszreszelékben – írja a mindmegette.hu oldala.
Jó étvágyat hozzá!