Szigetelés, bérlés

2018.02.22. 11:00

Alapstabilizációs munkák a Vasváriban

Több helyiséget is – egy-egy rendezvény lebonyolítására – bérbe vesz az önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemtől. A város támogatja a Vasvári iskola politechnikai termének szigetelését is.

Szabó Szabolcs

Városi eseményeknek is helyet ad a campus csarnoka Fotó: Zsedrovits Enikő

A múlt hét csütörtöki ülésén a közgyűlés úgy határozott, hogy az önkormányzat március 1-től, határozott időre, előre egyeztetett alkalmakra bérbe veszi a Dunaújvárosi főiskola több több helyiségét is – tornacsarnok, F épület I. emeleti aula, kiemelt rendezvények esetén a rektori kis és nagy tanácsterem, kis tornaterem, S 01 konferenciaterem, férőhely: 198 fő, A 09 előadó terem, férőhely: 319 fő, A 09 és S 01 termek előtti folyosó rendezvényre. Az önkormányzat havonta 3 millió forint bérleti, illetve rendelkezésre állási díjat fizet az egyetemnek.

Városi eseményeknek is helyet ad a campus csarnoka
Fotó: Zsedrovits Enikő

A Vasvári Pál Általános Iskola politechnika termének falai a nem kielégítő talajvíz-szigetelés miatt jelenleg nedvesednek.

A falak folyamatos vizesedése penészedéshez, a festékréteg lepergéséhez vezethet. A vizesedéssel érintett melléképület alapstabilizációs és utólagos vízszigetelési munkáira 5,7 millió forintot fordít a város. SzSz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában