kreatív jelmezek

2018.02.09. 18:15

Farsangot rendeztek a perkátai babáknak

Kreatív jelmezekbe öltözve jelentek meg a mulatságon az apróságok. A védőnők és az anyukák is sokat készültek a programra.

Horváth Dóra

A babafarsang résztvevői jól érezték magukat a mulatságon. Balról az első sor Poszkoli Krisztina és Panka, Bogó Nikolett és Zselyke, Áldottné Wágner Henrietta és Zalán, Piros Orsolya és Áron, Szarka- Kovács Dénesné, Bence és Ádám. Balról a második sorban Bogóné Plasek Krisztina védőnő, Háder- Megtanulnak Mikodi Anita és Máté, Kovács Ágnes és Léna Fotó: a szerző felvétele

A perkátai Baba-Mama Klub farsangi mulatságot szervezett a klubba járó babák számára február 2-án. A programot a Perkátai Szociális Központ közösségi termében tartották meg, a helyi védőnők, Bogóné Plasek Krisztina és Illés Eszter szervezésében. A védőnők és az anyukák egyaránt nagyon készültek a közösen eltöltött időre: a termet farsangnak megfelelően vidám színekkel díszítették ki, és különböző finomságokat is készítettek a csöppségek számára.

– Maga a Baba-Mama Klub is egy nagyon jó dolog, mert már egészen kicsi kortól megtapasztalják a gyerekek, hogy milyen érzés egy közösségben lenni – mondta Bogóné Plasek Krisztina a klub és a rendezvény kapcsán.

A babafarsang résztvevői jól érezték magukat a mulatságon. Balról az első sor Poszkoli Krisztina és
Panka, Bogó Nikolett és Zselyke, Áldottné Wágner Henrietta és Zalán, Piros Orsolya és Áron, Szarka-
Kovács Dénesné, Bence és Ádám. Balról a második sorban Bogóné Plasek Krisztina védőnő, Háder-
Megtanulnak Mikodi Anita és Máté, Kovács Ágnes és Léna
Fotó: a szerző felvétele

 

– Megtanulnak alkalmazkodni, példát látnak maguk előtt az ilyen alkalmakkor. Sokan eljöttek, aranyosak voltak, jól érezték magukat. A gyerekek ötletesebbnél ötletesebb jelmezekbe öltöztek erre a különleges alkalomra, volt köztük polip, traktoros, hercegnő, csontkalóz és tündérke is. A farsangon kellemes zene szólt, amire az izgága csoport táncolhatott is. A jó hangulatú délelőttön a babák és a mamák egyaránt jól érezték magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában