beszámolók, tervek

2018.02.16. 09:00

Közgyűlést tart a rácalmási horgászegyesület

Jövő héten rendezi meg idei rendes közgyűlését a horgászegyesület. Az összesített fogási naplók leadási határideje is közeledik.

Pekarek János

Közgyűlést rendez a rácalmási Sirály Horgászegyesület február 21-én, szerdán 17 óra 30 perckor, a Kiss Ernő utca 82. szám alatti horgásztanyán. Ha a meghirdetett időpontban nem lesz határozatképes az összejövetel, akkor a közgyűlést február 24-én, szombaton 9 órára hívják össze.

A közgyűlés napirendi pontjai: a vezetőségi tagok beszámolója a 2017. évi munkáról és a közhasznúsági jelentés elfogadása. A fegyelmi, illetve a felügyelőbizottság beszámolója, egyebek. Az egyesület vezetősége ugyanakkor felhívja a tagok figyelmét arra is, hogy közeledik az összesített fogási naplók leadási határideje: február 28. Az idei évre érvényes horgász­engedélyek is kiválthatók már.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal arra hívja fel a horgászok figyelmét, hogy 2018-ban a halastavakon horgászóknak is kell rendelkezniük állami horgászjeggyel. A szabályok be nem tartása a horgászoknak több tízezer, a tógazdának több millió forintjába kerülhet! Az egyesület vezetősége kéri, hogy lehetőség szerint minél többen legyenek ott a közgyűlésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában