esettanulmányok feldolgozása

2018.02.28. 15:00

Képzést tartottak Perkátán a karitász segítőinek

A Katolikus Karitász segítőinek tartottak képzést Perkátán 2018. február 17-én és 24-én a Kínai–Magyar Kulturális Turisztikai Központ konferencia termében.

A társadalmi integrációról volt szó a karitászosoknak tartott kétnapos, érdekes tréning során Perkátán. A résztvevők nem csak helyből érkeztek, hanem a környező településekről Adonyból és Dunaújvárosból is.

A tréninget Bacza Barbara, a Magyar Tréning Oktatási Központ munkatársa tartotta, aki társadalmi integrációról beszélt a résztvevőknek. A program során megismerkedhetett mindenki az integráció fogalmával, fontosságával, valamint ennek kapcsán különböző módszereket adott át a jól felkészült képző.

A képzésre nemcsak Perkátáról, hanem Adonyból és Dunaújvárosból is érkeztek érdeklődők Fotó: HD

Esettanulmányokat dolgoztak fel közösen, amely hozzájárul majd ahhoz, hogy a Katolikus Karitász segítői megfelelően tudjanak segíteni minden korosztálynak, akik élethelyzetükből adódóan arra rászorulnak.

– Jó volt együtt dolgozni a csapattal. Nemcsak a feladatokban voltak aktívak, hanem meg is nyíltak egymásnak. A képzés célja, hogy jobban megismerjék egymást a résztvevők, ami úgy gondolom, sikerült – nyilatkozott Bacza Barbara a tréninggel kapcsolatos élményeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában