A keringők bálja a Lórántffyban

2018.01.11. 07:30

A tizenegyedik évfolyamosok humoros előadással készülnek

Január 12-e, péntek egy fontos nap a Lorántffy Zsuzsanna szakközépiskolába járó végzős diákok életében. Bálon köszöntik őket, és feltűzik nekik a szalagot. Addig pedig még van egy kis idő a felkészülésre.

Kovács Anita

Lázas (néha lámpalázas) felkészülés a pénteki bálra Fotó:Ady Géza

Várva várt pillanathoz érkeznek január 12-én, pénteken a Loránttfy iskola végzős tanulói: feltűzik nekik a szalagot! A látványos műsorral körített bálra Verasztóné Orsolya tanárnő készítette fel a diákokat, s hogy az „éles” ceremónia előtt még legyen alkalom kellőképpen felkészülni, tegnap próbát tartottak a rendezvény helyszínén, a Dózsa Mozi Centrum nagytermében.

- Már szeptember óta készülnek lelkesen a diákok a pénteki rendezvényre. A műsorprogram körvonalai már akkor kirajzolódtak, de a zenei anyagot időközben válogatták össze.

Lázas (néha lámpalázas) felkészülés a pénteki bálra Fotó:Ady Géza

Fontos volt, hogy a tegnapi próbán gyakoroljuk a színpadi elhelyezkedést, és oldjuk az egyébként teljesen érthetően jelentkező lámpaláz feszültségét – mondta el lapunknak Verasztóné Orsolya.

Pénteken 17 órakor kezdődik a szalagtűző, amelyet az intézmény igazgatónője, Pocsainé Varga Veronika nyit meg. A szalagok feltűzésével folytatódik a program, majd mind a négy végzős osztály (12/1, 12/2, 12/3, 3/11/a) színpadra lép – színes a paletta: lesz angol- és rózsakeringő és osztályjelenet is. A 11. évfolyam pedig humoros előadással készül.

Verasztóné Orsolya, a Lorántffy szalagavató szervezője
Fotó: AG

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában