légy képben

2018.01.23. 17:13

Top 3 dunaújvárosi helyszín esküvői fotózásra

Az év párja 2017-es verseny apropóján összeszedtünk Nektek pár olyan helyszínt a városban ahol érdemes fotóztatnotok.

Fodor Tímea

Minden pár életében eljön a nagy nap, amikor elköteleződnek egymás mellett és kimondják a boldogító igent. Az esküvői fotók egy életen át elkísérik őket, ezért szeretnénk néhány dunaújvárosi fotós helyszínt mutatni , ahol a varázslatos helyek tökéletes környezetet nyújtanak az életre szóló képek elkészítéséhez.

  • Szalki-sziget – Elhelyezkedése miatt rengeteg lehetőséget rejt magában egy baráti bográcsozástól egy komplett fesztivál lebonyolításáig. A közvetlen közelében lévő kemping nagyszerű helyszíne lehet akár a legény,- illetve leánybúcsúnak is. A szabadstrand természetes vízfelülete tökéletes háttér lehet egy hozzáértő kezekben elkattintott fényképezőgép közreműködésével.
  • Petőfi liget – A színház mögött elterülő zöld terület rendkívül meghitt környezet tud lenni, amit a középütt elhelyezkedő pavilon csak még kellemesebbé tesz. Érdemes nem elfeledkeznünk a lépcsőn lefele igyekvő híres szobor párosról, Bartók Béláról és Kodály Zoltánról sem. Hiszen hány ember mondhatja el magáról, hogy együtt fotózkodott az esküvőjén országunk két kiemelkedő zeneszerzőivel?
  • Duna – part – Hatalmas ápolt park, padokkal sűrített rendezett sétány és a Dunaújváros jelképévé vált szoborpark. Örökzöld növényzete miatt bármelyik hónapra is tervezitek a fotózást, biztosítani fogja az élettel teli hátteret. Ha már ott jártok, érdemes kihasználni a Rómeó és Júlia szobor adta egyedi romantika faktorát is.
  • Reméljük tudtunk egy kis segítséget nyújtani, ha Ti tudtok több, netán jobb helyeket, ne habozzatok!

    Osszátok meg velünk!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában