Elismerés

2018.01.17. 20:03

A dunaföldvári Barta Ferenc a Magyar Gazdaságért Díj kitüntetettje

Barta Ferenc, a dunaföldvári Barta Ép-Ker Kft. tulajdonos-ügyvezetője azon kilenc vállalkozó között van az országban, aki decemberben megkapta a Magyar Gazdaságért Díjat.

L. Mészáros Irma

Barta Ferenc, a dunaföldvári Barta Ép-Ker Kft. tulajdonos-ügyvezetője

Fotó: amatőr

Az elismerést a 2017. évet záró, s tizenkilencedik alkalommal megrendezett Vállalkozók Napján vette át a Művészetek Palotájában Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől valamint Demján Sándortól, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnökétől.

Barta Ferenc, a dunaföldvári Barta Ép-Ker Kft. tulajdonos-ügyvezetője
Fotós: amatőr

A Barta Ép-Ker Kft.-t 2002-ben Barta Ferenc alapította családi vállalkozásként Dunaföldváron. Az évek során folyamatosan bővülő árukészletével, valamint a növekvő kereslet eredményeként Dunaföldvár és vidéke meghatározó építőanyag-kereskedésévé vált. 2008-ban Pakson is nyitottak egy telephelyet. Így mintegy ötven embernek biztosít munkahelyet, megélhetést. Sokat szállítanak a környező településekre, egyebek között Dunaújvárosba is. Jelszavuk: a vásárló legyen mindig elégedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában