Szép, komfortos

2017.12.14. 17:00

VIP-kórteremmel gazdagodott a fül-orr-gégészet

A Hamburger Hungária Kft. társadalmi szerepvállalásának újabb, jó példája a kórházban szerdán átadott, magas komfortfokozatú VIP-kórterem.

Körmendi Erzsébet

a

Dr. Mészáros Lajos főigazgató, dr. Jobbágy Lajos orvos-igazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató, Posch Ferencné gazdasági igazgató, dr. Vaszkun László osztályvezető főorvos és a betegszoba kialakítását támogató Hamburger Hungária Kft. marketingfelelőse, Kaiser Kornélia és személyügyi vezetője, Ősi Rita jelenlétében ünnepélyes keretek között átadták a fül-orr-gégészeti osztály igényes kialakítású és berendezésű VIP-kórtermét.

A Szent Pantaleon Kórház több osztályán (sebészet, traumatológia, belgyógyászat, neurológia, urológia, szülészet-nőgyógyászat, szemészet) működik emelt, illetve kiemelt komfortfokozatú, úgynevezett VIP-szoba, amelyet a betegek külön kérésre vehetnek igénybe. Ezzel a lehetőséggel a fül-orr-gégészeti osztályon fekvő betegek is élhetnek mostantól.

Tóth Enikő, Ősi Rita, dr. Mészáros Lajos, dr. Vaszkun László és Kaiser Kornélia a VIP-szoba ünnepélyes átadásán Fotó: Ady Géza

A Hamburger Hungária cégkultúrájának és működésének egyik legfontosabb eleme, hogy igyekszik a lehető legtöbbet visszaadni annak a közösségnek, ahol munkatársai dolgoznak. A cég vezetősége fontosnak tartja, hogy a helyi közösség életkörülményeit javítsa, az itt élők által igénybe veendő közszolgáltatások színvonalasabbak legyenek, mint a magyar átlag. Az egészségügyi ellátás minőségi javulásából a város és a régió minden lakója profitál, ezáltal dolgozóinak is kedvez a vállalat, hiszen közülük legtöbben Dunaújvárosban és a környező településeken élnek.

A most átadott kórterem kiemelt komfortfokozatú, vagyis saját vizesblokkal, televízióval, légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, valamint internet-hozzáférési lehetőséggel rendelkezik. Dr. Mészáros Lajos főigazgató és dr. Vaszkun László osztályvezető megköszönte Bencs Attila ügyvezető igazgatónak és Gyurina László korábbi termelésvezetőnek a szép kórtermet, végül dr. Jobbágy Lajos orvosigazgató két festményt ajánlott fel az új VIP-szobába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában