A tudás hatalom

2017.12.06. 08:00

Plakátot készítettek és elsősegéllyel kapcsolatos kvízzel, játékkal készültek

A Rudas iskolában immáron harmadik éve nagy sikerrel működik az elsősegélynyújtó szakkör, ahol ez idáig csaknem hetven diák fordult már meg.

Badar Lili, Rudas szakgimnázium

A különdíjat nyert Rudas-csapat tagjai a verseny után fotó: amatőr felvételek

A szakkör tagjai 2017. november 11-én Győrben, a Kutató Tanárok Országos Szövetsége által szervezett Tudás Expo elnevezésű rendezvényen mutathatták be a nagyérdeműnek eddigi tevékenységüket, közösségi munkájukat, elért versenyeredményeiket.

Iskolánk portfóliójának bemutatója a versenyen
fotó: amatőr felvételek

A rendezvény alapvető célja, hogy a határon belüli és azon túli tehetséggondozó szakkörök találkozhassanak, bemutathassák tevékenységüket és megismerhessék egymást. A tagok a szakkör működését bemutató plakátot készítettek az alkalomra, valamint elsősegéllyel kapcsolatos kvízzel és játékkal készültek: csontfelismerés, szervösszerakás szerepelt az interaktív bemutatkozásban, sőt: az újraélesztést is gyakoroltatták az iskola saját ambu babáján a program más résztvevőivel.

A különdíjat nyert Rudas-csapat tagjai a verseny után
fotó: amatőr felvételek

A bemutatkozáson túl karrierépítéssel és továbbtanulással kapcsolatos előadásokon, beszélgetéseken is részt vehettek növendékeink. A szakköröket egy háromtagú zsűri is pontozta.

A rudasos szakkör különdíjban részesült a leggyakorlatiasabb munkát bemutató szakkör díját megszerezve.

Badar Lili 11. d

Rudas szakgimnázium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában