HELYI ÉS HAZAI SZTÁROKKAL

2017.12.18. 11:00

Teljes fokozatba kapcsol a forgatag

December 3-án nyitotta kapuit a Városháza téren az ünnepváró Adventi forgatag, és az elmúlt 15 napban a helyi oktatási intézmények, közösségek mellett országos hírű és helyi együttes is szórakoztatta a kilátogató lelkes közönséget.

DH

Fotó : Ady Géza

A karácsony előtti héten, azaz már mától teljes fokozatba kapcsol a forgatag. Ma 17 órától a Vasvári Pál Általános Iskola műsora várja az érdeklődőket, akik ezt követően a Violin Művészeti Iskola diákjainak is tapsolhatnak majd. Este hat órakor betlehemes műsort adnak elő a Rudas középiskola diákjai, zárásként pedig, 19 órától az egyre népszerűbb Névtelen Utca zenekar szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Fotó : Ady Géza

Kedden 17 órától a Pentelei Kéknefelejcs Népdalkör nyitja a színpadi programokat, fél hattól már a Dózsa iskola diákjainak színpadi előadása,„A didergő király” csábítja a város főterére a polgárokat. 18 órától ismét a helyi könnyűzenei élet két tehetséges fiatalja Zayzon Nándor és Szabó Szebasztian zenél a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában