adományokat gyűjtöttek

2017.12.09. 15:30

A dunaújvárosi Családok Átmeneti Otthonában rendeztek ünnepi műsort

Nagy izgalommal várták látogatóikat péntek este a Családok Átmeneti Otthonának lakói: már negyedszer... 

Pekarek János

A Mikulás is ellátogatott a Családok Átmeneti Otthonának ünnepségére Fotó: Zsedrovits Enikő

Negyedszer találkozott a dunaújvárosi önkormányzat Családok Átmeneti Otthonában élőkkel az a civil csoport, amelynek tagjai teljes mértékben magánemberként segítenek a nehéz helyzetbe került embereken. Ehhez sok támogatót szereztek: így például a Bartók kamaraszínházat, a Dózsa mozit, a kézilabda-akadémiát, az Acélbikák jégkorongcsapatát: ők mind belépőjegyekkel kedveskedtek a rászoruló felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

A Mikulás is ellátogatott a Családok Átmeneti Otthonának ünnepségére
Fotó: Zsedrovits Enikő

A Béke városrészi élelmiszerboltok tartós, száraz élelmiszerekkel, édességgel segítettek, mint a Dominó és a Marcipán cukrászdák is, lapunk és más orgánumok hírveréssel járultak hozzá az ügy sikeréhez, hogy Mikulás és karácsony alkalmából örömet szerezhessenek az otthon lakóinak. S természetesen a magánemberek sem maradtak ki a kezdeményezésből: babakocsival, járókával, játékokkal, televízióval, etetőszékkel csatlakoztak az év végi kezdeményezéshez. Az ajándékok átadására kis meglepetésműsor keretében pénteken este került sor a Frangepán utcai intézményben. Simon Gabriella, Kissné Simon Erzsébet, Simon Ibolya és Szabó Jenő, Szabó Armand és Péterffy Dzsenifer segítségével szervezték a meglepetésbulit az otthon lakóinak. Akik örömmel fogadták őket! Tizenkét család húsz kisebb-nagyobb gyereke volt hálás a szervezőknek a decemberi meglepetésért!

Tekintsék meg galériánkat is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában