versenyek

2017.12.27. 20:23

A Dózsa iskolások sikersorozata

Az idei tanév első négy hónapja sikerekben bővelkedett a Dózsa iskola számára. Számos természettudományi versenyen indultak és értek el szép eredményeket tanulóik.

DH

A Bánki Donát Szakgimnázium által szervezetett komplex természettudományi versenyen második és harmadik helyezést értek el az iskola tanulói, a Petőfi Sándor Általános Iskola komplex természettudományi versenyén szintén második helyezett lett Bellovits Natália, Boldizsár Angelika és György Fruzsina. A versenyekre Garamvölgyi Józsefné és Csapó Mária készítette fel a diákokat.

A téli szünet előtt egy országos versenyen is megmérettettek a dózsás tanulók, december 15-én rendezték meg Bonyhádon a Müller Ferenc kémia emlékversenyt. A megmérettetésen tizennégy iskola harminchárom csapata vett részt. A kétfordulós szellemi erőpróba után a Dózsa György Általános Iskola Borsodi Zselyke, György Fruzsina és Somfalvi Csenge alkotta triója országos ötödik helyezett lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában