jöjjön el

2017.12.14. 14:49

Adománygyűjtő nappal mutatkozik be az új állatvédő egyesület!

Nemrégiben került bejegyzés alá a Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület nevű szervezet.

Fodor Tímea

Egy maroknyi ember bizonyította ismét, hogy érdemes kitartani, jó ügyet szolgálni. Az egyesület céljának tekinti a helyi kóbor ill. kidobott, hontalan állatok befogadását, gondozását, majd szerető gazdihoz való kerülését, de ehhez nyílván nem elég csak a feltétlen szeretet és időráfordítás, hiszen munkájuk mellett végzik ezt a tevékenységet, lehetőségeik ezáltal korlátozottak. Ezért is szeretnének minden jólelkű embert arra kérni, támogassa őket, nagy szükségük van rá. Ezek lehetnek tárgyi adományok (póráz, táp, stb.), önkéntes munka, illetve az állatok végső elhelyezése előtti ideiglenes befogadás, ami szintén hatalmas segítség.

Aki azonban úgy gondolja, hogy pénzügyileg szeretné támogatni az egyesületet, ne csüggedjen. A lenti számlaszámon ezt is megtehetik, minden segítséget szívesen vesznek.

Számlaszám: 10918001-00000097-61050000

Kedvezményezett neve: Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület

Közlemény: Adomány

Amennyiben szeretne személyesen találkozni az egyesülettel, remek alkalom nyílik rá most szombaton, azaz december 16-án a népszerű helyi nagyáruházban, egy adománygyűjtő nap keretein belül, ahol nem csak a szervezettel, de az éppen gazdira váró kutyusokkal is megismerkedhetnek.

Minden támogatót örömmel fogadnak, igaz itt csak tárgyi adakozásra van lehetőség.

További információkért keressék bátran őket a közösségi oldalukon, vagy a 06703054547-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában