Jöhet az országos konferencia

2017.11.16. 18:52

Ők a 2017-as helyi TDK nyertesei!

Beszámoltunk róla, hogy a Dunaújvárosi Egyetemen megrendezett őszi TDK konferencián 6 szekcióban összesen 36 előadás hangzott el, amelyet 44 szerző 20 témavezető segítségével készített.

DH

A zsűri 19 helyezést és egy különdíjat adott ki. Országos Tudományos DiákköriKonferenciára 5 dolgozatot jelöltek.

A díjazottak és konzulenseik:

Gazdaságtudományi szekció: 1. helyezés: Veres Dalma – konzulense: Fejes Csilla egyetemi tanársegéd.

Informatikai tudomány szekció:1. helyezés: Mátrai Melinda – konzulensei: dr. Kővári Attila egyetemi docens és Katona József mérnöktanár. A dolgozatot OTDK-ra jelölték.

Kommunikáció- és médiatudományi szekció:1. helyezés: Kis Viktória – konzulense: dr. Tokaji Ildikó főiskolai docens.

Kommunikáció- és médiatudományi angol nyelvű szekció: 1. helyezés: Tawanda Masaka – konzulense: dr. Falus Orsolya főiskolai docens. Különdíj: Aicha Hajoui Taalibi-Hajar Bichri – konzulense: dr. Kukorelli Katalin főiskolai tanár.

Műszaki tudományi szekció: 1. helyezés: Michael Elisabeth – konzulense: dr. Kiss Endre főiskolai tanár. A dolgozatot OTDK-ra jelölték.

Neveléstudományi szekció: 1. helyezés: Gőgh Előd – konzulensei: Cserné dr. Aderman Gizella egyetemi docens és dr. Kővári Attila egyetemi docens.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában