Megérkezik a Mikulás!

2017.11.05. 09:00

Vasárnaptól fogad a nagyszakállú nagykarácsonyi házában

NAGYKARÁCSONY Tudjuk, hogy december hatodikáig , a nagy ajándékosztásig még egy bő hónapja van hátra, de azokat, akik már előtte is szeretnének vele találkozni, már a jövő héttől várja a Mikulás!

Balogh Tamás

A gyerekek várják már a találkozást a Mikulással (archív) Fotó: AG

A mesébe illő időszakban Nagykarácsonyban, a Mikulásházban várja majd a kis barátait. A hivatalos ajtónyitásra november ötödikén, délelőtt tíz órakor kerül sor!

A Mikulás a kisgyermekek igazi barátja, de jó viszonyt ápol még a nagymamákkal és a nagypapákkal is. Nagyon barátságos, de szereti a rendet és a tisztaságot is. Meg is követeli. Nos a felnőttek már jó ideje szorgoskodnak azon, hogy ez a szeretett piros színű házikó szépen és tisztán várja az odaérkezőket. A szorgos kezű készülődők nekünk is elmondták, hogy a Mikulás és a vendégei is meg lesznek elégedve a körülményekkel.

A gyerekek várják már a találkozást a Mikulással (archív)
Fotó: AG

Az eseményre a falu egyik testvértelepüléséről, a horvátországi Kórógyról is érkezik egy látogató csoport, a Magyar Hagyományőrző Egyesület képviselői. Az ő ajándékműsorukat tizenkét órától, a helyi művelődési házban nézhetik meg az érdeklődők.

A színpadi program délután, a TÁ-TI-KA koncerttel folytatódik 14 órától. Aki még nem találkozott velük, azoknak elmondjuk, hogy remek babazenét, gyermekműsort, sok érdekes hangszert, vidám bábokat is hoznak magukkal.

Remek programnak ígérkezik a Mikulás nyújtotta idei első napi időtöltés Nagykarácsonyban, november 5-én vasárnap, délelőtt tíz órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában