Mártonokról

2017.11.11. 11:00

Vetélkedő, borkóstolás, libafuttatás

A szombati Márton-naphoz kapcsolódóan az előttünk álló hét végén is számos közösségi rendezvény csábítja a polgárokat. Libafuttatástól a bormustrákig. 

DH

Dunaföldváron a Rókus-pincéknél 14 órakor kézműves-foglalkozásokkal indul a Márton-napi sokadalom. A részleletes program: 14.30: új borok megáldása a Rókus kápolnánál, 14.30: Hova bújtál Márton? – tréfás kalandjáték, 15.00 óra: SebtibenD zenekar koncertje, 16.00 óra: libák futóversenye, 17.00: lampionos, zenés pincejárás, forralt bor, tea, zsíros kenyér, sütemény a Kertbarát Egyesület jóvoltából majd nyitott pincék, azaz borkóstolás várja a kellemes nedűk kedvelőit.

Adonyban a Duna menti Szent Orbán Borrend újbor mustrára várja a borrend tagjait és a borosgazdákat november 11-én, szombaton 14 órától a Közösségi Kulturális Központ és Könyvtárban. A Márton-napi libavacsora pedig 20 órakor kezdődik majd a Nádor teremben. A vacsorához a zenei aláfestést a Cimbalom zenekar szolgáltatja.

Dunaújvárosban, az evangélikus templomnál 15 órakor lámpás készítésre, majd 16 órától lámpás felvonulásra várják az érdeklődő családokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában