döntő

2017.11.12. 22:12

Dunaújváros szülötte nyerte a Sztárban Sztárt!

Horváth Tamás

Bő két hónap után eljött a Sztárban sztár ötödik évadjának döntője is: a kérdés az volt, hogy kinek a neve kerül a korábbi győztesek, Bereczki Zoltán, Pál Dénes, Gáspár Laci és Veréb Tamás mellé. A fináléba bejutott a mezőny egyértelműen legkarakteresebb, legtisztább női hangja, Janicsák Veca, a legmókásabb, legszórakoztatóbb figura, Pápai Joci, a hibázni jóformán nem tudó, minden szempontból profi Király Viktor, illetve némi meglepetésre Horváth Tamás.

Őt az induláskor még nem ismerték annyian, mint Détár Enikőt, Singh Vikit, Oláh Gergőt vagy Csézyt, mégis ők korábban kiestek a versengésből, azaz nem volt gyenge a mezőny. Pápai pedig tényleg az évad udvari bolondja, jó értelemben vett bohóca volt, és erre példa, hogy ma már az első percben volt egy jó szövege: „Fogalmam sincs, hogy jutottam el ide a döntőbe. Valószínűleg így járhattam ki a nyolcat és a középiskolát is„ – vonogatta vállát a közönség egyik kedvence.

Az eddigi kilenc adás, a pontok alapján a zsűritagok közül az újonc Stohl András volt a legszigorúbb: a műsor elején elmondta, hogy nem akart 9-est és 10-est adni középszerű produkciókra, komolyan vette ítészi szerepét.

A második legszigorúbb Majka volt,aki a műsor első évadjának első adása óta ott ül, ez volt az 50. show-ja. Az adás első perceiben félelméről számolt be, hogy nem fog tudni mit mondani ennyi adás után, de sok színvonalas fellépést látott, és ez segített a szövegelésben is.

Horváth Tamás a Rómeó és Júlia betétdalát adta elő. „Annyira sok selejt van a tévében, de jön egy ember, aki saját tehetsége okán lesz ismert!” – lelkendezett Liptai, nála alpáribb szöveggel jött Papp Szabi: „A musical műfajjal úgy vagyok, mintha forró karamellbe kellene lógatnom a mikrofonomat. Adjuk ki DVD-n„ – jegyezte meg. Részeredményt mutattak, fantomképekkel, 69,4%-on állt a negyedik helyezett, 87,2%-ra ugrott az élen álló.

Forrás : Origo sztárban sztár döntő finálé

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában