Közös erővel

2017.11.14. 08:30

Nemes felajánlás a rászorulók részére

Cserna Gábor polgármester közleményt juttatott el lapunkhoz hétfőn, amelyben egy példaértékű kezdeményezésről számolt be.

DH

„Polgármesterként rendkívül fontosnak tartom, hogy figyelmünk ne csak szűk környezetünkre, hanem szomszédos településeinkre is kiterjedjen, élő kapcsolataink lehessenek a közösségekkel, együtt segítsünk a mindennapokban.

Örömömre szolgál, hogy ismét egy példaértékű kezdeményezésről adhatok hírt.”

Cserna Gábor polgármester közleménye így folytatódik: „Hiszen Dráviczki Márton dunaújvárosi, és Kamondy Márton nagyvenyimi vállalkozó egy baráti találkozó keretében jótékony forintokat gyűjtöttek, hogy az összegyűlt adomány valódi segítség lehessen az arra rászorulóknak. Az adakozó közösség jóvoltából megközelítően 500 ezer forint gyűlt össze a találkozón, amit a közös döntés értelmében három gyermeknek és családjának juttatunk. Barabás Virág daruszentmiklósi, Móna Jázmin Letícia dunaújvárosi, valamint Kulcsár Viola Hella nagyvenyimi gyermek részesülhet az adományból, amely adományt reményeink szerint még továbbiak követnek. Terveink között szerepel, hogy a közeljövőben személyes találkozóra invitáljuk a kedvezményezetteket, ahol átadhatjuk részükre a támogatást. Köszönöm Dráviczki Márton és Kamondy Márton vállalkozók példaértékű kezdeményezését! Köszönöm, hogy jómagam is részese lehettem a jótékony rendezvénynek!”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában