Szüreti

2017.09.23. 08:30

Kulináris kavalkád és őrületes nosztalgiadiszkó vár Nagyvenyimen!

Ismét Kulináris kavalkád várja a település és a térség legjobb ízvarázslóit szeptember 23-án a nagyvenyimi sportcentrumban. Kóstoló és látványosság.

Körmendi Erzsébet

A Nagyvenyim és Térsége Fejlesztéséért Egyesület (NTFE) a Kulináris Kavalkád hagyományos versenyszámaival (bográcsos főzőverseny, házi borok és pálinkák versenye) örvendezteti meg a résztvevőket. Sőt, az is kiderül holnap, hogy a jelentkezők közül ki főzi a legjobb lekvárt.

A méltán népszerű rendezvény 9 órakor kezdődik és a szüreti bálig tart a sportcentrumban. A kulináris élvezeteken kívül a kultúrának is hódolhatnak a résztvevők: a 11 órai köszöntő után a helyi óvodások, a mazsorettek és a nyugdíjasok lépnek színpadra. A versenyek eredményhirdetése 13.15-kor lesz. Utána a Fontána Női Kart, a kulcsi Vidám emberek közösségét hallhatják. A moderntáncosok bemutatója után 14.30 órától Páli Petra és tánckara örvendezteti meg a rajongókat operett-összeállítással, majd a Heimattöne Kapelle következik sváb dalokkal, 17 órától pedig a nagyvenyimi néptáncosok szüreti műsorát láthatják. A kulináris napot Nepp nosztalgiadiszkó zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában