Gyere el te is!

2017.09.22. 15:35

Szombaton Együtt fut a város! Az autósokra útlezárások várnak!

Szombaton mindenkit várnak a Fut a város programra. A rendezvény szervezői meglepetéssel készülnek valamennyi résztvevő számára!

2017. szeptember 23-án, 10 órától ismét Fut a város! A Magyarország, szeretlek! rendezvény részeként, délelőtt ismét közös sportolásra invitálnak kicsiket és nagyokat egyaránt!

A legfiatalabb és a legidősebb résztvevő, valamint a legnagyobb család is ajándékkal térhet haza a város családi sportprogramjáról. A fődíj 50 ezer forintos vásárlási utalvány, amelyet az a dunaújvárosi nevelési/oktatási intézmény – legyen óvoda, bölcsőde általános vagy középiskola – kaphat meg, amelynek legtöbb szimpatizánsa vesz részt a futáson.

A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásokra lehet számítani. Szombaton 10 óra és 11 óra között a futás útvonalát lezárják a forgalom elől: Városháza tér – Dózsa György út – Bartók Béla utca – Május 1. utca – Ady E. utca – Kis Vasmű út – Városháza tér.

További információk a plakáton!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában