nem pihentek a rendőrök

2020.06.15. 09:30

Vihar, közlekedési baleset, eltűnt személy – kék hírek egy csokorban

duol.hu

Baleset nem, bizonyítás igen

Egy korábbi közúti közlekedési baleset bizonyítási kísérlete miatt korlátozták a forgalmat Kulcs térségében még június 13-án este. Bővebben ITT.

Dunaújvárosban találták meg a 16 éves lányt

A police.hu tájékoztatása szerint eltűnés miatt körözött fiatalt találtak meg 2020. június 13-án délután a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rendőrei, aki engedély nélkül volt távol nemescsói otthonból. A rendőrök a 16 éves lányt biztonságba helyezték, majd átadták hozzátartozójának.

Baleset történt Dunaújvárosnál

Baleset történt az M6-os autópálya Budapest irányába vezető oldalon a 71-es kilométerszelvénynél. A helyszíni szemle várható időtartama 1 óra, ahol nincs torlódás és útlezárás. – Adta hírül a Rutin rendőrségi alkalmazás.

Lecsapott a vihar

A legtöbb riasztást Budapesten, illetve Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Veszprém megyében kapták a katasztrófavédelem egységei. A vasárnapi rendkívüli viharról folyamatosan frissülő képgalériát is készítettünk olvasóink fotóiból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!