pecára fel

2019.08.16. 19:00

Vigyázat snecik, jönnek a horgászok!

Halászléfőző és a snecifogó „bajnokok” mérik össze tudásukat Kisapostagon augusztus 17-én, szombaton délelőtt 10 órától.

Horváth László

A Bárka vendéglő előtti téren és Duna-parti szakaszon horgász- és halászléfőző-versennyel várják a sport, valamint a kulináris élvezetek kedvelőit. Az említett fő programon kívül ökumenikus kenyérszentelés, gyerekprogramok, ugrálóvár, arcfestés és egyéb szórakoztató lehetőségek is szolgálják a kilátogatók kellemes időtöltését.

A horgászverseny feltételeiről a Kisapostag Duna Sport Egyesület Horgász Szakosztálya kiírásban tájékozódhatunk. A verseny ideje 10 órától 11 óráig tart. Egybotos készség, egy horog, szabadon választott módszer (úszós, fenekezős), etetőanyag, csali segítségével lehet részt venni a megmérettetésen. A számláláskor a kifogott halnak a horgon kell lennie. A kis horgászok segítséget hatéves korig igényelhetnek a résztvevő felnőttektől. Nevezési díj nincs. A bajnokavatásra a főzőverseny eredményhirdetésre együtt kerül sor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!