Egy kávé Micivel

2021.07.27. 14:00

Vendég a Vidám Színpad örök Marilyn Monroe-ja

Balla Tibor

20210204 Budapest A Life TV Ébredj velünk című reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: Nyertes Zsuzsa

Fotó: Máté Krisztián

„Mindennapi beszélgetések nem mindennapi emberekkel” ez a mottója annak a szabadtéri beszélgetéssorozatnak, amit útjára indított a Rácalmási Művelődési Ház és Könyvtár. Július 27-én 18 órakor találkozhatnak a ház kertjében egy beszélgetés erejéig Nyertes Zsuzsa színésznővel, akit a kabarétól a vígjátékon át a musicalig sokféle műfajban láthatott már a közönség.

Szabó Gabi Mici, a Rádió Bézs műsorvezetője két éve kezdte országos road­show-ját, ahol a talkshow műsorformátumában beszélget vendégeivel, mutatja be a szóvivők munkáját. Az „egyfelvonásos” Mici-talkshow közben felcsendülhetnek régi dallamok, archív bejátszások és sok-sok váratlan fordulat, amire még a szereplők sem számítanak. A rádiós beszélgetések alapján, a Szóvivők mellett, a sorozat kiegészítéseként művészekkel, közszereplőkkel is találkozhatnak a talkshow-kedvelő nézők. Az Egy kávé Micivel rádiós sorozata közel 6 éve fut, és ez idő alatt állítása szerint hozzávetőleg 500 vendég kávézott már vele.

Rácalmáson is járt a szóvivők roadshow-jával, ahol egyszer csak azt kérték tőle, az olvasás világnapján vigye magával egyik kedvenc íróját. Így került Rácalmásra, a művelődési házba Tallér Edina író. A sikeren felbuzdulva felmerült, hogy akár havi rendszerességgel ismétlődhetne a rádióműsor élő verziója a Rác­almási Művelődési Ház és Könyvtár udvarán.

Nyertes Zsuzsa azt ígéri, nagyon őszintén válaszol Fotó: MK/Ripost

A múlt hónapban Elek Ferenccel, a Katona József Színház művészével nem csak „munkaügyekről” esett szó a nézők legnagyobb örömére, most pedig Nyertes Zsuzsa színésznő a Vidám Színpad örök Marilyn Monroe-ja, a bulvármédia imádott komikája, az író, az anyuka és mesterszakács válaszol majd Szabó Gabi Mici kérdéseire. A vidám műfajból ismert művész azt ígéri, szókimondó módon, őszintén válaszol majd a kérdésekre. Az bizonyos, ezekben a beszélgetésekben a vendégekről nem a megszokott felszínes képet fényesíti tovább a műsorvezető, annál lényegesen mélyebbre nyúl a Rádió Bézs műsorvezetője. Jegyeket előzetesen a művelődési házban lehet vásárolni a könyvtár nyitvatartási idejében. A rendezvényt az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!