megjavították

2020.10.07. 14:00

Végre nem ázik be a tető az oviban

Dr. Neumann Helga jegyző újabb pályázati sikerről értesítette a település hivatalos közösségi média elérhetőségén a lakosságot.

Török Tímea

Mint írta, örömére szolgál, hogy újabb jó hírt közölhet. Mert az „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott tenderükre 29 438 385 forint támogatást nyertek el, amelyből a Kulcsi Százholdas Pagony Óvoda és Bölcsőde állandóan beázó tetőszerkezetét fogják lecserélni. Az intézmény vezetője, Rendné Pocsai Izabella közösségi médiában posztolt véleménye szerint a kisgyerekek napjaik nagy részét az intézményben töltik. Nem jobb az, ha élhető, egészséges környezetben teszik mindezt, mint egy állandóan beázó, nedves falú épületben? – tette fel a költői kérdést. Majd így folytatta: kérem ne sajnálja ezt a gyerekektől! Ettől még nem jut kevesebb a közvilágításra. Köszönjük az egész ovi nevében – írta Rendné Pocsai Izabella.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!