gazdag zsúfolt program volt

2018.12.24. 07:00

Véget ért az idei Adventi forgatag

Vasárnap este a Fortissimo együttes koncertjével véget ért az idei Adventi forgatag meglehetősen gazdag és zsúfolt programsorozata, amely huszonkét nappal ezelőtt, december 2-án a város adventi koszorúja első gyertyájának meggyújtásával kezdődött.

Szabó Szabolcs

Akkor az egyházak helyi képviselői együtt áldották meg a koszorút, és fogalmazták meg a várakozás, az advent egyetemes üzenetét.

Így történt ez tegnap este is, a forgatag színpadán Böttger Antal református lelkész, Kovács István görögkatolikus parókus, Braun Ervin baptista presbiter és Selmeczi Géza evangélikus lelkész fogalmazták meg gondolataikat a szeretet ünnepével, a karácsony üzenetével kapcsolatban, majd jelenlétükben felvillant a város negyedik adventi gyertyája. Még mielőtt továbbhaladnák, érdemes visszapillantanunk szombatra is, hiszen az idei koncertfolyam egyik leginkább várt fellépését az Ismerős Arcok zenekar szolgáltatta, amelynek sikerült is megtöltenie a város főterét. Vasárnap is népszerű előadók várták a közönséget, a Neopolisz után jött a már elmaradhatatlan Kelemen Angelika és Barátai sokakat megmozgató műsora. A forgatag pedig a Fortissimóval búcsúzott.

Huszonkét napon át fogadta a polgárokat az ünnepváró kavalkád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!