A városrészi Mikulás-ünnep után hétfőn is műszakba álltak

2018.12.05. 16:00

Újtelepi manók újra akcióban

Mint arról hétfői kiadásunkban olvashattak, ezúttal is remekül sikerült – immáron negyedik alkalommal jelentkező – újtelepi Mikulás-nap, amelyet a Városvédők Újtelepért Egyesület rendezett.

Szabó Szabolcs

A több száz főt vonzó rendezvény főszereplője ezúttal is a teli puttonnyal érkező nagyszakállú és természetesen a lelkes gyereksereg volt. A Mikulás-csomag mellé került meglepetésajándék is, amelyet természetesen örömmel fogadott a fiatalság.

Képünkön dr. Jobbágy Lajos főorvos, Yousif Mahmood Abdulaziz főorvos, és akik a meglepetéseket szállították: Kissné Fehér Éva (fent) Palkovics Katalin és Nyári Ilona
Fotó: amatőr felvétel

 

Az újtelepi civilek önkéntes Mikulás-műszakja azonban itt nem ért véget, e héten hétfőn ismét akcióba lendültek – immáron a főnök nélkül – a segítő manók, és ellátogattak a kórházba, ahol először a gyermekosztályt keresték fel és csaltak mosolyt a kis betegek arcára.

Emellett felkerestek több kórházi osztályt is, ahol az ott dolgozó orvosokat, ápolókat, szakembereket is meglepték.

Jutott ajándék a Dunanett munkatársainak is. Mint lapunknak elmondták, fontosnak érezték, hogy kifejezzék köszönetüket a becsülettel elvégzett munkáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!