dolgozói felajánlás

2018.11.14. 16:07

Újabb adomány a fül-orr-gégészeti osztály fejlesztéséhez

Szent Pantaleon Jótékonysági Bálhoz kapcsolódóan 100.000 forint összegű adományt ajánlott fel Márkus Gyöngyi, melyet dr. Mészáros Lajos főigazgató, Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató és dr. Vaszkun László fül-orr-gégészeti osztályvezető főorvos vett át.

duol.hu

November 16-án hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Szent Pantaleon Jótékonysági Bál, melynek kedvezményezettje az idén a Felnőtt és gyermek fül-orr-gégészeti Osztály. Az esemény kapcsán összegyűlő támogatói összegből egy kezelőegységet kíván vásárolni a kórház, amely a kor színvonalának és elvárásainak megfelelően a betegek számára gyorsabb és kíméletesebb ellátást biztosítana. A kezelőegységben kompletten rendelkezésre áll többek között egy korszerű endoszkóp, fülmosó és gégevizsgáló egység.

A kórház támogatói felhívását megismerve jelentkezett Márkus Gyöngyi nyugalmazott ápolónő, aki 16 évig dolgozott a Szent Pantaleon Kórház Belgyógyászati Osztályának haematológiai részlegén, majd 2007-től nyugdíjba vonulásáig a Kulcs községben működött Mozgásszervi rehabilitációs Osztályon. Úgy érezte, hogy az adomány átadása által is szeretné kifejezésre juttatni a Fül-orr-gégészeti Osztályon folyó gyógyító tevékenység iránti elégedettségét, illetve megköszönni az osztály kollektívájának munkáját. – tájékoztatott az intézmény honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!