Hétvégi krimi

2021.08.16. 17:00

Tragédia, balesetek tömkelege és tűz

A kéklámpásoknak a hétvégén sem volt nyugalmuk, erről az állampolgárok gondoskodtak.

duol.hu

Fotó: LI

A mögöttünk hagyott hétvége sem volt olyan történésektől mentes, amelyeknél a kék lámpás szervek beavatkozására volt szükség.

08.14 – Szombat

Péntek 13. ezúttal valóban szerencsétlen nap volt, annak a motorosnak, aki a kora reggeli órákban Hantos felől Mezőfalva irányába haladt és egy balra ívelő útkanyarban kisodródott, az úttestről letérve szalagkorlátnak ütközött. A motor 27 éves vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A motoros emlékére rengetegen gyújtottak mécsest, azonban az otthagyott égő mécsesek miatt szombaton lángra kapott az útszéli árok és környezetének növényzete. A mezőfalvi önkéntes tűzoltók hamar eloltották a lángokat.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-kegyelet-mecsesei-okoztak-tuzet-mezofalva-hataraban-4575218/

Ugyanezen a napon kaptuk a hírt a rendőrségtől, hogy egy magyar embercsempészt és 17 fő illegális migránst fogtak el az M6-os autópályán. A migránsok magukat szír állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A 45 éves magyar állapolgárságú sofőrt őrizetbe vették.

08.16. Vasárnap

Tragédiával indult a hét utolsó napja – Nyolc ember az életét vesztette, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültekaz M7-es autópályán.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/nyolc-ember-az-eletet-vesztette-ketten-sulyosan-es-negyvenhatan-konnyebben-megserultekaz-m7-es-autopalyan-4575737/

Ezzel azonban nem volt vége a hétnek. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint belső szalagkorlátnak ütközött és a tetejére borult egy kisbusz az M6-os autópálya Dunaújváros felé vezető oldalán, a ráckeresztúri lehajtó közelében, személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Vasárnap este újabb baleset történt, ezúttal Mezőfalva közelében. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint karambolozott két személygépkocsi a 6219-es út Sárbogárd és Mezőfalva közötti szakaszán.

https://www.duol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/osszeutkozott-ket-auto-mezofalva-kozeleben-4577672/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!