Az elmúlt 24 óra eseményei

2020.08.21. 10:00

Tolvajt és vezetéstől eltiltott személyt fogtak el a rendőrök

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy helyi lakossal szemben.

police.hu

A nyomozás adatai alapján a 25 éves férfi 2020. augusztus 14-én hajnalban Dunaújvárosban, egy Aranyvölgyi úton található vendéglátóhelyre az ablakon keresztül bemászott, és eltulajdonította a pénztárgépben található készpénzt. A rendőrök az elvégzett nyomozati cselekmények, adatelemzések és kamerafelvétel alapján rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt, akit elfogását követően a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A terhelt kihallgatása során elismerte felelősségét.


A járőrök az M6-os autópályán, Besnyő térségében ellenőriztek 2020. augusztus 20-án délután egy Volkswagen típusú személygépkocsit és 33 éves pusztaszabolcsi sofőrjét. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, ezért elfogását és előállítását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!