Óvják környezetüket

2019.10.04. 10:00

Tiszta környezet, közösségépítés

Közöségépítő programot szervez Palkovics Katalin, Dunaújváros 9. számú választókörzetének Fidesz–KDNP önkormányzati képviselőjelöltje október 5-én, szombaton 9 órától.

Tóth Alexandra

20190923 Dunaújváros Palkovics Katalin Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata elrendelte a Béke városrész peremén a fák, bokrok, cserjék ritkítását és fiatalítását. A munkálatokat a DVG Zrt. munkatársai végzik, a képviselőjelölt asszony pedig arra kéri a lakóközösséget, hogy a Dobó István utca és a Mátyás király körút által közrefogott közösségi téren együtt, közösségépítő szándékkal a lenyesett ágakat egy erre a célra kihelyezett konténerbe hordják.

Lomtalanításra is lehetőség lesz a közösségépítő program keretében

A Dunanett Kft. jóvoltából lesz még a helyszínen egy lomtalanításra alkalmas konténer is, így a lakók bátran vihetik oda saját, feleslegessé vált, kidobásra szánt tárgyai­kat is. Viszont nem dobható a konténerbe elektromos háztartási gép, zöldhulladék, autógumi, abroncs, kommunális hulladék, háztartási, veszélyes, illetve semmilyen szelektíven gyűjthető hulladék sem.

Azok, akik segítkeznek a lemetszett ágak eltakarításában október 5-én, egy tál meleg ebédre vendégei lesznek Palkovics Katalinnak, aki arra buzdít mindenkit: Óvják környezetüket, alkossanak közösséget, és ismerjék meg egymást október 5-én, a Béke városrészben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!