2 hétig

2021.05.31. 13:00

Teljes útzár a Panoráma úton!

duol.hu

Budapest, 2013. január 24. Az úthibák javításán dolgozó Gábor Zoltán, a BKK Közút Zrt. munkatársa hibás darabot vág ki szélvágó géppel az aszfaltból Budapesten, a XI. kerületi Duránci és a Hunyadi Mátyás út sarkán 2013. január 24-én. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint naponta 500-700 új kátyú keletkezik Budapest útjain a csapadékos, téli idõben. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a Panoráma út és Kossuth Lajos utca sarkán jelentős mértékben megsüllyedt az út és a járda egy része. A helyreállítás 2021. május 31-én kezdődik, és az időjárás függvényében várhatóan 2 hétig tart. A helyreállítási munkálatok ideje alatt a teljes Panoráma út lezárásra kerül mind a gyalogos, mind a gépjármű forgalom elől, a forgalmi rend változását táblák jelzik. Az ideiglenes forgalmi rend szerint a Panoráma út az Október 23. tér 8. számtól zsákutca lesz (a kórház gazdasági bejárata megközelíthető marad). A Kossuth Lajos utca felől a Panoráma útra csak jobbra lehet fordulni, míg a Panoráma utat a Kossuth Lajos utca irányába lehet elhagyni.

vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!