Dunaújváros Egészségügyéért díj

2020.09.04. 16:00

Tegyen javaslatot ön is, idén ki kapja a rangos díjat!

Brousil Csaba

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A helyi egészségügyi díjat a város önkormányzata adományozhatja a város egészségügyi intézményeiben dolgozó orvosnak, közép- és felsőfokú egészségügyi képesítéssel rendelkező dolgozónak, magángyakorlat keretében egészségügyi feladatokat ellátó orvosnak vagy az egészségügyben dolgozó kollektívának, vagy posztumusz díjként elhunyt személynek, az elhunyt személy halálát követő egy éven belül. A Dunaújváros Egészségügyéért díj adományozására írásbeli javaslatot tehet bármely személy vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy vagy közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének általános ismertetését és az elismerni kívánt tevékenység méltatását (lehetőség szerint egy oldal terjedelemben), a felterjesztő nevét, aláírását és elérhetőségét.

A javaslatokat 2020. szeptember 30-ig írásban kell eljuttatni Pintér Tamás polgármesterhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1-2.). A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt. Az elmúlt öt évben a következők részesültek az elismerésben. 2019-ben dr. Csobánczi Piroska, 2018-ban dr. Kéthelyi Ágnes fogszakorvos, 2017-ben dr. Markovics Gabriella főorvos és dr. Máté Ágnes osztályvezető főorvos, illetve a Szent Pantaleon Kórház Traumatológiai Osztályának kollektívája, 2016-ban dr. Pápai Rozália háziorvos és dr. Tischner Magdolna radiológus főorvos, valamint a Szent Pantaleon Kórház Szemészeti Osztályának kollektívája, 2015-ben pedig dr. Gózony Margit nyugdíjas házi gyermekorvos és a Szent Pantaleon Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályának, illetve az Ideggyógyászati Osztályának kollektívája vehette át a díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!