megszokott minőséggel

2020.02.05. 18:00

Tartson velünk naponta!

Továbbra is tiszteljék meg figyelmükkel lapunkat!

duol.hu

Kedves Olvasónk!

A Dunaújvárosi Hírlap az ország egyetlen városi napilapja, a térség krónikája, tehát önökről szól, önöknek, s ez így van már hosszú évtizedek óta. Szakmai közösségünk nap mint nap óriási energiát fordít arra, hogy minden Olvasónk találjon lapunkban olyan cikkeket, történeteket, hasznos tudnivalókat, amelyeket érdeklődéssel, örömmel fogad. A napilappal együtt tartalmas magazinokat kínálunk naponta, emellett számos akcióval – például a takarékoskodást elősegítő Megyekártya programmal, vagy nyereményjátékainkkal, külön kiadványokkal – igyekszünk örömet szerezni olvasótáborunknak.

A Dunaújvárosi Hírlap az ország egyetlen városi napilapja

Természetesen szeretnénk mind a napilap külsőségeiben, mind a tartalom előállításban megtartani a megszokott nívót, sőt, 2020-ban továbblépni a termékfejlesztésben. A beszerzési és a bérköltségek növekedése ellenére több mint két és fél éve nem emeltük a Dunaújvárosi Hírlap árát; az idei év március elsejétől azonban kénytelen kiadónk ezt a lépést megtenni. 2020 március elsejétől a Dunaújvárosi Hírlap előfizetési ára 2940 Ft-ról 3240 Ft-ra emelkedik, árus áraink pedig ugyanezen időponttól 175 Ft-ról 190 Ft-ra módosulnak – garantálva azt, hogy a továbbra is a megszokott minőséggel és hozzá kapcsolt szolgáltatásokkal biztosítsuk önöknek Dunaújváros és a térség napilapját. Bízunk benne, hogy kedves Olvasóink továbbra is megtisztelik figyelmükkel a Dunaújvárosi Hírlapot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!