tánccal, zenével

2019.06.19. 14:00

Táncoljuk körbe a tavat! Tegyünk jót ezúttal is!

A kisvárosban nem újdonság a jótékonykodás, hiszen számos alkalommal segítettek a bajbajutottakon, rászorulókon.

Körmendi Erzsébet

A módszer számít újdonságnak: táncra csábítanak mindenkit, aki támogatni szeretne egy helybéli, segítségre szoruló családot. A rácalmási Apple Country Clubot vezető Szalai Gabriella szerint a country könnyen megtanulható tánc, néhány alaplépés szinte percek alatt elsajátítható. A klub 2011-ben már szervezett hasonló akciót, akkor mintegy ötszázan csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz. A következő alkolom szombaton lesz...

A klub country-találkozót is szervezett Fotó: archív

Táncoljuk körbe a tavat! – erre kérnek minden vállalkozó szelleműt és segíteni vágyót. A Millenniumi park avatási ünnepsége ugyanis június 22-én, szombaton lesz. Az Apple Country Club felhívást tett közzé ezzel kapcsolatosan. Azt szeretnék, ha minél többen jelentkeznének az általuk szervezett tókörbetáncolásra. Regisztráció és tánctanulás 13.45 órakor lesz a helyszínen. Szalai Gabriella szerint a jelentkezők rövid idő alatt elsajátíthatják a lépéseket ott a helyszínen, még a kezdés előtt. Minden résztvevő hozzájárul egy nehéz helyzetben lévő család megsegítéséhez: egy támogató ugyanis felajánlotta, hogy ahány táncoló lesz, annyiszor 300 forintot ajánl fel a segítségre szoruló családnak. Sok kicsi sokra megy – ezért fontos, hogy minél többen csatlakozzanak a táncolókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!