mindenki nagyon várta már

2021.10.18. 12:00

Szüreti mulatság, kitüntetettekkel

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

Mozgalmas napokat él az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület. Az MMK-ban rendezte meg az idősek napjához kapcsolódó rendezvényét a hónap elején, majd következett egy háromnapos balatoni kirándulás, számos kulturális és közösségépítő rendezvénnyel. Pénteken délután pedig a korábbi évek hagyományait követve egy fergeteges zenés-táncos mulatságot rendeztek a Juharos Étteremben. Sümegi Lajos, az egyesület vezetője és programszervezője lapunknak elmondta, a járványhelyzet enyhülte után mindenki nagyon várt már a közös programokra, így idén már ez az ötödik ilyen nagyobb rendezvényük.

– A visszajelzésekből is azt tapasztaljuk, hogy a tagok számára kiemelten fontos megtartó erőt jelentenek ezek a napok, amikor szinte családként találkozunk. Ezen a péntek estén két díjazottunkat is köszönthettük, Bazsali Józsefet és Wéninger Évát – mondta. Kiemelte, még idén számos programot terveznek, főként a karácsonyi ünnepekre és az óévbúcsúztatásra koncentrálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!