nívós darabnak ígérkezik

2019.11.08. 15:00

Színházi előadás Perkátán – Mátyás és Janus

Negyedik alkalommal fog előadást tartani Perkátán a most már Budapesten székelő, de az anyaországi és határontúli területeken is játszó Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház.

duol.hu

Új darabjukat a Mátyás és Janus-t fogják 2019. november 13-án (szerdán) 18 órától bemutatni a perkátai Faluházban. A darab iskolánk névadójához, az egyik legtiszteltebb magyar királyhoz, Mátyáshoz kapcsolódik, illetve a magyar reneszánsz irodalom legnagyobb alakjához, Janus Pannoniushoz. A színházi előadásra a belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy jegyigényüket a Győry-kastélyban személyesen, telefonon a 06-25-889-102-es telefonszámon, vagy e-mailben a [email protected] címen tegyék meg.

Fotó:perkata.hu

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház november 13-i 18 órakor a Faluházban kezdődő előadására már számos regisztráció történt, szépen fogynak a helyjegyek, kérjük ezt továbbra is tegyék meg a megjelölt elérhetőségeken, ha részt kívánnak venni a programon!

Az előadásra regisztrálni a következő elérhetőségeken lehet:

Telefon: +36 25 889 102

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!