Elballagtak megható programot tartva az adonyi nagycsoportos óvodások közül a Halacskák

2020.06.12. 10:00

Szeretettel a szívükben búcsúztak az óvodások

Röviddel ezelőtt még az is bizonytalan volt, hogy az idei nevelési évben újra nyitják-e kapuikat az oktatási intézmények. Azonban június 10-én egy megható, bensőséges ballagási ünnepség részesei lehettünk az adonyi Hóvirág óvodában.

Török Tímea

Négy, Halacska csoportos, búcsúzott az intézmény ódon falaitól, Morváné Payer Judit óvó nénitől, Kárászné Hingyi Erika pedagógiai asszisztenstől és Práschl Istvánné Edit dajkanénitől, és nem utolsósorban a többi kis játszópajtástól. Az óvoda udvarán tartott ünnepségen, a ballagóktól először a vezető óvó néni, Steinmann Katalin köszönt el.

Steinmann Katalin vezető

– Életetek gondtalan része itt véget ér, ősztől komoly iskolások lesztek. Jó látni, milyen okosak és nagyok lettetek. Kívánom, hogy sok ötössel, dicsérettel térjetek mindig haza – mondta az óvodavezető. Majd a közreműködő szakmai segítséget, szülői együttműködést is megköszönte, többek között az útravaló tarisznyák, tornazsákok elkészítését is a Hóvirág varrócsoportnak. A folytatásban a középső csoportosok és az óvó nénik sváb táncait és vidám össztáncot csodálhatott meg a szűk körű, de annál meghatottabb nézőközönség. A szeptemberben már az iskolapadot koptató gyermekek és szüleik virágcsokorral köszönték meg a sok szeretetet, a vidám és örömteli pillanatokat, a vigasztalást és útravalót, amit az elmúlt három évben kaptak.

Befejezésül kezükben virágcsokorral, kis szívükben szeretettel járták körbe óvó nénijükkel az épületet a búcsúzó Halacska csoportosok. Az elmaradhatatlan kézmosás után pedig ünnepi uzsonnát fogyasztottak el az óvoda verandáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!